keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ofelian jälkeinen ALE

Hellureiii!

Myyntiblogissa SvS Market Place on menossa Ofelian jälkeisen varaston loppuunmyynti. Hintoja on tiputettu Ofelian jäljiltä hitusen, ja kannattaakin olla nopea, että ehtii saamaan haluamansa yksilön. ;)10 euron korut

Sudenkorento-kaulakorut

10 euron korvakorut

10 euron Kylkiluut

maanantai 10. joulukuuta 2012

Kiitos Ofelia!

Kiitos kaikille! Tämän kertainen joulu-Ofelia oli ihanan rauhallinen ja siltikin niin ihmistäyteinen. Tällä kertaa rauhaa edesajoi se, etten järkännyt muotinäytöstä vaan keskityin täysillä myyntipöytään, koruihin, vaatteisiin ja tietysti Outiin. :D Ristimme pöytämme ja edellisiltana Selkävammaiset RY:n pöydäksi, sillä molemmilla on selkä (edelleen) rikki. Outilla selkä kipeytyi jostain mystisestä syystä männä viikolla ja meikätyttö taas otti ja lensi perseelleen Itäkeskuksen ulkoportaissa. Tulin täysillä vasemmalle kankulleni alas ja ilmeisesti jotain tärähti ja lujaa. Uuh.


Tässä pöytämme. Sori Outi - jäit just kivasti lampun taakse. x)

Joku ihana mies halusi ottaa Outin tatuoinnista kuvan. Ihmetteli vielä, kun ei saanut lupaa. Klikkaa kuva suuremmaksi niin näet, missä tuo tatuointi sijaitsee. ;)

Ostin Essin Maailmasta tämmöisen ihanan hiuskorun. Toisin kuin kaikki nyt siellä kuvittelevat niin en ole lepakko. :D Tästä tulee magneetti meidän jääkaapin oveen Lepakko-kissamme kuvien viereen <3
Jos myyntipäivä oli rauhallinen ja hyvä, niin poislähtö olikin sitten kaikkea muuta! Kävelimme parkkihalliin hakemaan autoani ja välittömästi käynnistettyäni auton se paska alkoi huutamaan "STOP!!! Kuhlmittell prüfen!". Tai no se auto ei muuta huutanut kuin piippausääntä ja kys. teksti rämähti inforuudulle. Ensimmäisenä tuli mieleen, että nyt tää räjähtää, mää kuolen, auto kuolee, L tappaa mut uudelleen kun oon ensin kuollu räjähdykseen yms. :D
Onneksi iskä osasi neuvoa, että sinne jäähdyttimeen/jonnekin on todennäköisesti jäänyt lunta, joka on sitten parkkihallissa sulanut. Ohjeena oli ajella hetki ja katsoa, että nouseeko lämpömittari keskikonsolissa. Sitten pysähdyimme Sörkän Rantatien ABC:lle ja käynnistimme auton uudestaan, eikä mokomaa Pahoilaisen viestiä enää tullut ilmoille. Tuo teksti siis tarkoitti jotakuinkin, että "tarkista jäähdytinneste".
Kiitti iskä! Oot niin paras. ^^

Kiitos vielä kaikille! Kiitos Ofelia ja kiitos Outi! Kiitos VW Bora, joka et jättänytkään meitä tien varteen!


torstai 6. joulukuuta 2012

Ofeliaan valmistautumista vol. joulu 2012

Aina tämä viimeinen viikko ennen Ofelia Markettia kääntyy hektiseksi härväämiseksi. Käytiin tänään vielä ottamassa hieman valokuvia Keravan perämetsissä promomielessä, vaikka meinasinkin kääntyä takaisin puolessa välissä matkaa. Onneksi Helsingissä riehunut lumisade oli rauhoittunut ja Keravalla oli ihanan seesteistä. :)

Nappailin pokkarilla muutamia supertärähtäneitä making of -kuvia meidän lumisista kuvauksista.
Mallina Tampereen Ofeliasta tuttu Mari - rakas ystävä ja työtoverini. :)

This last week right before Ofelia Market always gets really hectic. We just had to take some last minute PR photos in some random woods of Kerava. It was snowing hard when I left Helsinki but luckily it was calmer when I arrived my destination.

I took some really blurry making of photos from these snowy shootings.
The model is Mari who was also modelling for me in Ofelia Market Tampere this summer. She's a dear friend in and outside of work.


DON'T FORGET OFELIA MARKET THIS SUNDAY!!!