keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tukalle väriä ja myyntiblogiin elämää

Otsikossa ne olennaisimmat jo tulivatkin esiin. Enjoy :)

Kylkiluu-cameoita: RIBS WITH BLACK STRANDS

Kampaamoreissu Mellunmäkeen tuotti tällaisen tuloksen

Duckfaaaaceee and a dirty mirror!

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Sanna sisustaa (ja mieskin vähän siinä ohella)

Mun piti säästää tämä postaus vasta parin päivän päähän, mutta nyt kun olen saikulla niin en malta olla näyttämättä yhtä uusimmista ostoksistamme. :)

Olemme asuneet L:n kanssa hieman yli kolme vuotta yhdessä ja onneksi meillä on erittäin yhtenevä sisustus- ja tyylitaju. Miestä ei sinänsä häiritse vaikka oma huoneeni olisi pinkki, mutta muualla asunnossa täytyykin sitten aina tarkistaa jotta mitä sinne saa tuoda. :D Vuosi sitten muutimme uuteen asuntoon Helsingin Viikkiin ja oudolla tavalla vasta tämä kämppä tuntuu "meidän" kodiltamme. Hassua. Vanhaan asuntoon jäivät ihanat muistot seurustelumme alkuajoilta ja mm. edesmenneestä Lepakko-kissaneidistä, joka pitää suurta paikkaa kummankin sydämessä. Uuteen kotiin tulivat pian muuton jälkeen myös uudet kissa-asukit Laipsu ja Lara.

Nyt uuteen kotiin on saapunut myös uusi sänky!

TADAA!
Hieman ylivalottumista havaittavissa...

Tässä kuvassa sommittelu on päin mäntyä, mutta se oli ainoa kuva, mistä näkyy hieman tuo meidän kattovalaisin.

Ihanan muhkea pääty... Mmmm... ^^

Lara päätti osallistua bloggaamiseen.

Lara ei tosin arvostanut kuvailuyrityksiäni hänen päikkäröintiaikanaan. Pikku äkäpököilijäni ^^

Metropolitan-sänky Kodin1
Mandy-lattiavalaisin Kodin1
Mandy-pöytävalaisin Kodin1
Random-kattovalaisin Ellos
Juliste Victoria Frances (kehys Ikea)
Lakanat Hemtex

Kunhan saadaan uusi sohva ja verhot olohuoneeseen niin tiedossa on lisää sisustuspostauksia. :)

Talven ostoksia

Olen nyt päättänyt aloittaa elämäni hienoisen raottamisen pinnallisuudella eli ostoksilla. En kuitenkaan mitään hätää - en aio esitellä joka rättiä, toppia ja sukkaa, jonka olen elämäni/tämän talven varrella ostanut. Kohtuus kaikessa. Täältä löydät ainoastaan kauneimmat ja erikoisimmat ostokseni.

Syksyn alkaessa ostin muutamat erikoiset leggingsit, sillä olen niiden suuri ystävä. Leggingsit ovat paljon mukavampia käytössä erityisesti kun käyttäjä on tällainen metrikoipi, jolle kaikki sukkahousut ovat auttamatta liian lyhyitä. Ja jos ostan semmoiset kokoa 52 olevat sukkikset niin ne jäävät auttamatta liian suuriksi vyötäröltä. Mikään ei ole hyvä.
Leggingsien kanssa käytän usein minihametta tai pitempää tunikaa - perseen vilauttelu on äärimmäisen out. Milloinkohan eräät tietyt pissikset oppisivat, että leggingsit eivät ole sama asia kuin housut... Huoh o_O
No mutta nyt ajauduttiin sivuraiteille aiheesta. Pidemmittä puheitta:
Suokaa anteeksi, joudutte nyt muutaman kuvan ajan ihmettelemään meikäläisen pärspuolta. Printti tulee sen verran ylös, että halusin näyttää teille millainen se on kokonaisuudessaan. Kommentit takapuoleni suuruudesta voitte jättää kertomatta. xD
Kyseiset leggarit ovat siis Lip Servicen AUTOPSY TOXICOLOGY REPORT -pääntsit. Vaikka ovatkin siis housut olevinaan niin en minä näitä tällä hanurilla housuina käyttäisi. Johan siinä nauraisi jo naurismaan aitakin! Ostin nämä ebayn kautta ja ne edustavat myös elämäni ensimmäistä ebay-ostosta. Hurraa! Hurraa! (Leena Hefner os. Herppeenluoma -tyylillä) Ja vielä kerran Hurraa! että löytyi isossa koossa. Hyvä Lip Service.
Nämä wetlook-kaunokaiset taas ovat Living Dead Soulsin Lace-Up Leggingsit. Ostin nämä Blackgroupista. Venyy ja paukkuu - mahtuu isompikin arse. Jättävät illan käytön jälkeen ihanat rajat tuohon jalan ulkosyrjään. x)
Ringu-valokuva xD

Joudutte tyytymään muokattuihin kuviin, sillä olen sairaslomalla (joku outo vatsavirus) enkä jaksanut läntätä meikkiä tähän kalmankalpeaan lärviini. :/

Tämän takin ostin Zizziltä. Kallein takki, minkä koskaan olen ostanut, mutta aina ei kannata ostaa halpaa. 40 euron villakangastakki kestää käytössä vuoden, hikiseen kaksi, ja sen jälkeen saakin olla ostamassa taas uutta. Toivon, että jaksan mennä tällä takilla seuraavat viisi vuotta. Ainakin. On se sen verran ihana! ^^ Huppu on tuollainen supersuuri, jonka saa laitettua kauniisti alas hartioillekin. Joku tietty nyt ajattelee, että miksi en tehnyt itse itselleni tällaista niin vastaus on yksinkertainen: materiaali! Mistäs minä olisin saanut tuommoista kaunista kangasta ilman, että kangaskauppa olisi minut siinä ohessa ryövännyt putipuhtaaksi? Lisäksi toisinaan ompelijankin pitää saada ostaa itselleen hieman luksusta ;)


Luksusta kehitin itselleni myös töihin näiden kaunokaisten avulla:

Kyseessä ovat Puman Body Train -lenkkarit, joita sai ainakin Stadiumista puoleen hintaan tuossa joulun jälkeen. Pakkohan ne oli ostaa, kun niitä niin netissä hehkutettiin. Ja totta se on! Peffa ja reiden ulkosyrjät saavat hyvää treeniä, tasapaino kehittyy keinuvan pohjansa ansiosta ja mikä parasta: jalat eivät ole enää läheskään niin kipeät työpäivän jälkeen. Takapuoli ei ole näkyvästi mihinkään vielä pienentynyt, mutta kävely tuntuu tehokkaammalta kuin peruslenkkareissa. Kävelen työssäni paljon, sillä ison osaston myyjänä saan juosta jatkuvasti varaston ja palvelupisteen väliä.

Ja koska rakastuin näihin lenkkareihini niin paljon, olen jo tilannut itselleni balleriina-versiot siviilikäyttöön tulevaa kesää varten. :)
Photos found through Google - courtesy of Puma

Mistä te muut isokokoiset löydätte itsellenne tyyliin sopivat vaatteet? Veivaatteko hampaat irvessä nettikauppoja läpi vai tyydyttekö Gina Tricotin (kertakäyttö)kamaan?