tiistai 20. syyskuuta 2011

Koruja myyntiblogin puolella

Nyt siellä alkaa taas tapahtua. Myyntiblogissa nimittäin. Kannattaa olla kuulolla myös loppuviikon ajan.

Ja vihjattakoon, että tulevan Helsingin Ofelia Marketin teema saattaa miellyttää teitä lukijoita suuresti. ;)


lauantai 10. syyskuuta 2011

Ofeliaaaa!

Ketä jänskättää!? Mua nimittäin ainakin :D Kaikki alkaa olla pakattuna pusseissa ja kasseissa. Aamuseiskan jälkeen lähden sitten ajelemaan ystäväni Outin kanssa kohti Tampesteria ja Yo-taloa. Siellä näemme!


perjantai 9. syyskuuta 2011

Sanna on vähän väsynyt

Tässä on nyt podettu flunssaa, kipeästi vihlovaa selkää ja varvastakin kolottaa. o_O

Varvasta kolottaa siksi, että vasemmasta pottuvarpaasta lähti joskus kynsi irti pienen onnettomuuden seurauksena ja nyt se kynsi on vieläkin vähän romuna. Kaikkiakiinnostaa.com.

Eilen kävin sitten urhoollisesti päivätyössäni ensin tekemässä aamuvuoron ja sitten painelin kotiin päiväunille. Siitä päräytin vielä iltavuoroon takaisin samana päivänä, koska meidän osastolla on kolme ihmistä sairaslomalla eikä osastolla olisi ollut ketään auttamassa ihmisiä. Muutenkin olen tuurannut ja paikannut ihmisiä töissä tai sitten ollut siellä osastolla tasan yksin, jolloin on meinannut pelihousut revetä. Meininki on ollut toisinaan kuin Hulluilla päivillä.
Tuloksena on tällä hetkellä hillitön väsymys ja paniikki.

El panique siksi, että mulla on asiat hieman retuperällä täällä. Pitäisi laittaa suureen osaan koruista kaulanauhat, tarkistaa korutelineet/alustat, etsiä nätti pöytäliina tuosta kamalasta kangasröykkiöstä, tehdä kylttejä ja laputtaa second hand -vaatteita. Niin ja täytyis tehdä tuo oma paitamekko ja painattaa siihen avaimen kuvia. Ehkä. Tuon painamisen teen jos kerkeen.

Kuka tulis mun assariksi pariksi päiväksi? - palkkana tarjotaan hyvä mieli, paljon hikeä ja kaakattava pomo x)

Ps. Vaikka kaikki onkin ollut melko stressaavaa tällä viikolla niin odotan Ofeliaa ihan hulluna! Eniten siitä odotan kaikkia teitä ihania tamperelaisia, joita en ole nähnyt yli vuoteen ^^

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Uusi wire wrapping -yritelmä

Kukas se olikaan kun huuteli hopeisten wire wrapping -juttujen perään? No nyt niitä tulee!

Vietin viime viikon melkoisessa flunssassa ja sinä aikana kerkesin vääntelemään kaikkea kivaa. :)Kuvan kieputus on tehty hopeoidusta kuparilangasta, keskellä aito kristalli ja Swarovskin helmiä sivuilla.


Loppuun piristän teitä kuvalla itsestäni, joka on otettu muistaakseni vuonna 2004 x)
Myrtsiiii!