maanantai 29. elokuuta 2011

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ofeliaan valmistautumista

Sain kunnian kuulua jälleen Ofelian myyntikalustoon. Tällä kertaa Ofelia Market järjestetään Tampereella 11.9. Facebook eventtiin pääset TÄSTÄ.

Ne, jotka olivat Tampereella viime kerralla saattavat muistaa, että minulla oli pöytä aivan lavan edessä vasemmalla (lavalta katsottuna). Sain tällä kertaa pöydän samasta paikasta - luojalle kiitos! Siitä takaa nimittäin puhaltaa hyvin ilmastointi ja sekä oma että asiakkaitteni olo pysyi lähes siedettävänä :D

Kannattaa varautua jälleen kerran pienoiseen jonottamiseen ja ihmispaljouteen. Eräs lapsellinen ystäväni kyselikin jo, että voiko paikan päälle tulla vaunujen kanssa. Tottakai sinne VOI tulla vaunujen kanssa, mutta ottakaatten huomioon seuraavat seikat: Paikalla on PALJON väkeä, rattaitten kanssa saattaa tulla portaissa liikkumisongelmia eikä vessoissa ole mitenkään liikaa tilaa esim. lapsenhoitoon. Lisäksi lapsirassulla ei varmastikaan tule rattoisat oltavat kuumissa vaunuissa ja kaiken hälinän keskellä. Suosittelen siis mahdollisuuksien mukaan jättämään pienet lapset hoitoon.

Painotan myös jälleen kerran asiaa, josta minä(!) sain huudot muutamalta asiakkaalta viime Helsingin Ofeliassa. Kyseessä on siis käsityöläis- ja kirpputoritapahtuma, jossa tuotteitaan myyvät pääasiassa yksityiset ihmiset. Varaa siis mukaasi KÄTEISTÄ. Mulle on meinaan turha tulla ulisemaan, ettei kortti käy ja ulkona sataa ja automaatille on matkaa yms yms yms. Tukku käteistä kainaloon ja shoppailemaan mars! :D

Sitten itse asiaan eli miten olen valmistautumassa Ofeliaan. Itselläni oli jo alkukeväästä pieni varasto korutarvikkeita odottamassa jokakeväistä Ofeliaa, joka ei sitten tullutkaan. :( Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ole pilaantuva tavara, joten suljin korulaatikot ja jäin odottamaan infoa seuraavasta myyntitapahtumasta. Syksyn tapahtumasta kuullessani tein heti lisätilauksia ja suunnitelmia, vaikka myyntipaikka ei ollutkaan vielä varma. *jaiks* Pieni lisäpaine elämässä tuo vain mielenkiintoa x)
Nyt myyntipaikka on sitten varmistunut! Tämän johdosta tein pienen inventaarion ja sen jälkeen täydentäviä tilauksia. Nyt on enää jäljellä korujen kasaamista ja vaatteiden ompelua.

Tältä pöytäni näytti tänä aamuna:
Uusin wire wrapping -yritykseni (ei vielä ihan valmis...)


Ensimmäinen koruvaraus tehtiinkin jo ja laitan sen Leena sulle talteen!

Laitan koruja tuonne myyntiblogiini sitten Ofelian jälkeen enemmän. Nyt keskityn suunnitteluun ja tuotteiden työstämiseen. Jos joku kuvissa vilahtanut tuote kuitenkin kiinnostaa ihan heti nyt niin laita minulle postia osoitteeseen sannavonsteam (a) hotmail.com.

tiistai 9. elokuuta 2011

Shoppailua

Päätinpä piristää itseäni tässä taannoin parilla uusia kenkiä. Yllättäen olen kuolannut Demonian Steampunk-kenkämalliston perään ja nyt eräs mahtava kenkänettikauppa toteutti sitten unelmani. Ja kohtuuhintaan vieläpä.

Kyseessä ovat tämmöiset beibet:

Demonia Gothika-100 mustat goottinilkkurit
Joku urpo ei ole osannut kiristää kaikkia remeleitä x)

Mulla ei olekaan vielä ollut omistuksessa tätä Gothika-sarjaa, joten odotan innolla jotta pääsen dallaamaan katuja näillä muruilla. Aivan viimeistään nämä korkataan Tampereen Ofeliassa :)

Täytyy vielä törkeästi mainostaa tuota kauppaa, mistä ostin nämä kengät. Kyseessä on siis oululainen Kipkop Store. Tein heidän Facebook-sivuilleen toiveen haluamistani kengistä ja kun ne saapuivat varastoon sain vielä viestin niiden saapumisesta. Onnekseni pakkaukset olivat vaurioituneet matkassa sen verran, että heiltä heltisi vielä pieni alennus. Vaikka olisin kyllä ostanut nämä alkuperäiselläkin hinnalla.

Palvelu oli kaikinpuolin upeaa ja mukavaa. Harvoin olen saanut näin henkilökohtaista ja toimivaa palvelua verkkokaupasta. Valikoima on vielä kenkien osalta pienehkö, mutta kuten sanottu heille saa lähettää toiveita mallien ja kokojen suhteen. Oma mononi koko on siinä US11 tai US12, joten siksikin tällainen toiveidenesittämismahdollisuus on itselleni kullanarvoista.

Kiitos Kipkop :)