lauantai 19. helmikuuta 2011

Arvonnan voittaja!

Arvonta suoritettiin noin viisi minuuttia sitten random.orgin avustuksella. Jokainen kommentoija sai oman numeron, jonka random.org sitten mukavasti arpoi.

TÄTTÄRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Voittajaksi suoriutui kaunis Savon prinsessa EMBIZE!!!!

Onnea onnea! :) Koitin kaivaa sun mailiossua, mutta en vielä ainakaan onnistunut siinä. Täräytäpä siis mulle päin sitä mailia ossuun sannavonsteam @ hotmail.com.

Kiitos kaikille osallistuneille, teen viikonlopun aikana ainakin lempikoru-postauksen, koska sitä taidettiin toivoa ylivoimaisesti eniten.

Kiitos vielä kerran :)

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Lisää arvonnantynkää

Sanna Von Steamin arvontahetki on päättynyt, mutta täällä ilo jatkuu. :) Kyseessä on Ilkimyslin Ystävänpäiväarvonta, joka päättyy 20.2. klo 23.59!

Pikapäivitys osa 2

No huh huh! Nyt on saatu kaikki isompitöiset asiakastyöt alta pois ja voin taas keskittyä Sanna Von Steamiin. Seuraavaksi tehdään lisää pienempiä asiakastöitä esim. Leenalle ja Sirpalle.

Tässä kuitenkin nopeasti kuvia siitä, mitä olen viime päivinä tehnyt. Toivottavasti saan kauniit kuvat sitten Siniltä kunhan vanhojen aika tulee ^^

Tässä yksi kuva, jonka muistin ommellessani keskeneräisestä työstä ottaa. Luukujien ompelu on tuossa kohtaa menossa.

Helma oli tässä vaiheessa vielä liian pitkä. Hyvänä ompelijana laitoin asiakkaan leikkimään kissan kanssa, kun itse tasasin helman uusiksi x)

Taakse tällättiin iiiiiisooooo rusetti. Mielestäni kokonaisuudesta tuli oikein kaunis ja tasapainoinen, vaikka itse sanonkin.

Mekon väri ei ole ihan noin sininen kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Oikea väri oli semmoinen erittäin kylmä liila - erittäin kaunis asiakkaani vaalealle ihon- ja hiustenvärille.

Semmoista! Nähdään taas ensi viikolla arvonnan merkeissä - kiitos hyvistä postausehdotuksista kaikille :)

perjantai 11. helmikuuta 2011

Arvonta yli 90 lukijan kunniaksi

Piti tämäkin arvonta järjestää jo ajat sitten, mutta tämmöinen homekorva kun toisinaan olen niin pakkaa unohtumaan tämmöiset. Suonette anteeksi odotuksen.

Arvonta suoritetaan kommenttien kautta:

Kerro asia, mistä haluaisit nähdä minulta postauksen tulevaisuudessa.

Jos et keksi postausehdotusta, voit kysyä minulta jotain - aihe saa vaihdella koruista koulunkäyntiin, henkilökohtaisuuksista (kohtuuden rajoissa kuitenkin) politiikkaan tai vaikka vain sukkien väristä tukanlaittamiseen.

Älkääkä murehtiko, jos joku on jo ehdottanut jotain aihetta ja kysynyt kysymyksen, jonka olisit halunnut kysyä: mainitse asia/kysymys enivei niin olet mukana arvontapoppoossa.

KOMMENTOINTI/KYSELYAIKAA ON VAIN TÄMÄ VIIKONLOPPU! Sunnuntaina 13.1.2011 vielä klo 23.59 laitetut kommentit otetaan huomioon arvonnassa.Kommentoijien/kysyjien kesken arvotaan seuraava Sanna Von Steam -rannekoru:
Rannekoru on noin 17cm pitkä, mutta 6,5cm:n jatkoketjun ansiosta koru menee myös minunkaltaiseni paksuranteisen henkilön käteen.


Ei muuta kuin onnea arvontaan!

Ps. On muuten tiukassa tämä keuhkoputkentulehdus. Enkä tiedä onko poskiontelontulehduskaan hävinnyt - aamulla heräsin siihen, että nenä vuoti solkenaan kirkasta juttua :/

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Pikapäivitys!

Tässä pikkuisen kuvamateriaalia, mitä tällä hetkellä on työn alla:Jatketaanpas hommia!

lauantai 5. helmikuuta 2011

90 lukijaa - kiitos teille siitä ^^

Nyt kun 90 lukijaa on täynnä, alan haalia kasaan taas pientä arvonnan tynkää. Tällä hetkellä makailen kuitenkin kotona poskiontelon- ja keuhkoputkentulehduksen kourissa, joten saattaa mennä pari päivää ennenkuin saan postauksen aikaiseksi. Ihana tunne, kun kaikki kaatuu päälle, kun mitään ei jaksa tehdä kunnolla.

Täytinpä tuossa keskiviikkona 28. Eipä hirveästi juhlituttanut tässä kunnossa, vaikka syömässä kävimmekin kihlatun kanssa. Enkä saanut yhden yhtä lahjaa, joten en voi niitäkään täällä esitellä. :/ Kaikki onnentoivotuksetkin sain facebookin kautta - tämä on sitä nykyaikaa, voi kuinka masentavaa. Yhden kortin sain sentään isoäidiltäni.

Mutta palailen arvontaan viimeistään ensi viikon aikana - tsekkailkaas tänne silloin! :)