maanantai 29. marraskuuta 2010

Ei aina paista aurinko edes sinne risukasaan...

Tämä postaus on pelkkää napinaa. Jos haluat pysyä positiivisena, niin suosittelen että lopetat lukemisen nyt. On taas kaikki jotenkin niin päin veetä. Haluaisin rauhassa pähkäillä tuleviin myyjäisiin osallistumista, mutta kuten tavallista niin elämä potkii päähän.

Ja tänään tuli se pahin: rakkaalla Lepakollani todettiin lievä sivuääni sydämessä :'( Ensin olin muutaman tunnin ihan että "ei hätää, kaikki hoituu". Sitten iski se realiteetti, että kissani voi pahimmassa tapauksessa nukkua pois aivan yllättäen ja hetkenä minä hyvänsä. Eniten pelkään, että Lepakko joutuu kärsimään. :(Itkuhan tässä tulee silmään, vaikka onneksi tuo vaiva on todella lievä. Ja muuten terveellä ja pirteällä kissalla tuo sivuääni voi jopa hävitä aikanaan.

Päivä kerrallaan rakasta kisulia kovasti rakastaen ja hoivaten. Ehkä tämä olo tästä vielä helpottaa...

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sleepy Sunday

Piti tosiaan tehdä vielä kaksi korupostausta: cameo ja taskukello. Mutta kissan rotisko on nyt nukkunut kaksi päivää lähes putkeen siinä kuvauspaikalla.... Niin en oo raaskinu viedä meidän murun unipaikkaa ^^

Ehkä tämä tästä vielä suttaantuu :D

Varpaat suussa on maailman parasta. Leppoisaa sunnuntain loppua kaikille! :)

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Dragonfly Locket

Olen paahtanut korujen ja tilausvaatteiden kanssa niin, että valitettavasti blogi on siitä hieman kärsinyt. Nyt asiaan tulee taas korjaus, sillä aion päivän mittaan tehdä useamman eri päivityksen eri korutyypeille.

Lisäksi minulla on asiaa myyjäisistä! Minut löytää joulukuussa Metropolian perinteisistä joulumyyjäisistä ja Ofelia Market -tapahtumasta.

Metropolian joulumyyjäiset järjestetään 1.12. Tikkurilan Metropolian ala-aulassa. Olen tuolloin paikalla myymässä noin klo 9.30-16 välisenä aikana. Käyntiosoite entisen EVTEK Muotoiluinstituutin tiloihin on Lummetie 2. Tikkurilan asemalta on paikalle lyhyt kävelymatka puiston poikki. Sanna Von Steam aikoo tällä kertaa myös leipoa, joten tulkaahan herkkusuut paikalle!

Ofelia Market -tapahtuma järjestetään taas Helsingissä joulushoppaajien iloksi! :) Ofelia on tänä vuonna 11.-12.12. Itse olen paikalla 11.12 eli kaikki lauantaina shoppaamaan! :)Mutta nyt niihin koruihin. Ensimmäisenä vuorossa on kaunis uniikkikappale...

DRAGONFLY LOCKET

Tämän kaunottaren ketju muodostuu mustan, oliivin ja pronssin värisistä Swarovski Crystal Pearls -sarjan helmistä, mustan ja ametistin värisistä tsekkiläisistä kristalleista ja kahdesta kullatusta pikkusudenkorennosta. Ketjun pituus on noin 49cm. Ketjun lukkona toimii kaunis pronssinen hakanen.

Itse medaljonkiosa on kooltaan 42x28mm. Medaljongin kantta koristaa neljä Swarovskin kristallistrassia ja kullattu sudenkorento.

Hinta 40 euroa.

Koru on näytekappale, joten tästä saat itsellesi näyttävän juhlakorun tavallista edullisemmin. Koru toimitetaan kauniissa lahjarasiassa.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä: sannavonsteam @ hotmail . com