tiistai 22. kesäkuuta 2010

You rule here only Jack and s*it and Jack just left town!

Otsikointi päin mäkeä. Mutta on toi vaan niin hyvä quote. :)

Ja taas on tullut väsäiltyä koruja. Tässä pieni maistiainen:

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Ja se oli sitten siinä kiitos! :)

Opinnäytetyöni Steampunk-henkinen goottivaatemallisto isokokoisille naisillle: My Sire on saanut arvosanaksi 5 asteikolla 1-5.
Teksti ilmestyy Theseus-järjestelmään todennäköisesti elokuussa, kunhan kirjaston väki palaa lomiltaan.

Kiitos kiitos.

Mallistoni My Sire sai numerokseen 4 syystä etten palauttanut joitain kuvia valmistuksen maikalle erillisenä filenä. Ei auttanut valittaa. Mutta hyvä tietää, että se oli ns. moraalinen vitonen :D

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

The blood is the life... and it shall be mine.

Unohdin kokonaan, etten ole esitellyt teille (enkä juuri muillekaan) tekemiäni kuvituksia My Sire -kokoelmaan. En ole mikään guru värittämään photoshopissa, joten väritys on melko pintapuolista.Kiitän ja kumarran. Voin laittaa muotikuvituksia lisääkin myöhemmissä postauksissa, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan.

I have crossed oceans of time to find you...

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Miksi gothic lolita?

Miksi-sarjani jatkuu. Esittelen näissä kuvasarjoissa esteettisiä asioita ja tyylisuuntauksia, jotka miellyttävät omaa silmääni ja jotka ovat osasyitä nykyiseen suunnittelutyyliini.

Tällä kertaa vuorossa on gothic lolita.Törmäsin lolitoihin ensimmäisen kerran vuonna 2004 Jyväskylän Finn/Animeconissa. Lähdin kyseiseen tapahtumaan Xena-ryhmämme kanssa, jossa tuolloin toimin melko aktiivisena jäsenenä.

Tuossa tapahtumassa mieleeni painui sinitukkainen pitkän huiskea tyttö, joka oli pukeutunut täysin valkoiseen "hää"pukuun. Kyselin ihmisiltä, että mikä toi juttu on ku emmää tajuu näistä Nippon-jutuista tuon taivaallista (meikän läheisimmät kontaktit japanilaiseen kulttuuriin olivat tuolloin Hopeanuoli ja CandyCandy)... Joku vastasi, että sehän on Mana! No hei daa siis oishan se pitäny tietää (ilmeisestikin...) Kyllä hävetti enkä sitten kysellyt sen enempiä.

Vuosi myöhemmin suhailin omassa kaksiossani Nummelan perukoilla ja pidin telkkua auki. Sieltä tuli matkaohjelma, jossa esiteltiin Tokiota ja Japania yleisesti. Pian ruutuun rämähti kaunis nainen(?), joka oli pukeutunut mustiin ja omisti vaateliikkeen nimeltä Moi-même-Moitié. Nainen (juu en tajunnu vieläkään ettei se oo nainen...) esiteltiin Manaksi ja tuolloin hälytyskellot soivat. Tämä oli siis se Mana, jonka cosplay-hahmon näin AnimeConissa! Uuujeee, menin nettiin ja tsekkailin että mikäs juttu tää oikee on. Pian löysin Malice Mizerin ja rakastuin päätä pahkaa <3

Malice Mizer -fani vuodesta 2005 <3

Malice Mizerin kautta tutustuin gothic lolitoihin ja lolita-maailmaan ylipäätään. Rakastuin siihen lapsenomaiseen viattomuuteen ja asioiden pienuuteen. Itse olen ollut jo 11-vuotiaana 175cm pitkä ja nykyään pituutta on 178,5cm... Ehkä mulle on jäänyt jonkinlainen kompleksi ja kaipuu pieniin asioihin - kuka tietää?


Olisi hienoa uskaltaa vetäistä joskus päälleen jotain ylläolevan tapaista. Ja aaah, mitä laukkuja...Mutta luultavimmin kallistuisin hieman enemmän ega-tyylisiin vaatteisiin, kuten nuo tuossa yllä.

Tässä siis syy kysymykseeni "Miksi gothic lolita?"

Miksi ei!!!??? <3 <3 Isonkin tytön täytyy saada hieman höpsötellä... ^^

Kuvat täältä ja täältä.

Vaatekuvat: FanPlusFriend


torstai 3. kesäkuuta 2010

Miksi steampunk?

Postaukseni ovat olleet äärimmäisen epäsäännöllisen säännöllisiä. Tästä syystä ajattelin piristää teitä kertomalla kuvakollaasien muodossa asioista, jotka koen mielestäni esteettisesti miellyttäviksi.

Ensimmäisenä vuorossa on steampunk.

Fantastisia asuja, fantastisia naisia. Aah, voisinpa pukeutua näin aina. ^^


Unelmieni kenkiä.... erityisesti tykkään näistä vasemmanpuoleisista :)


Korut ja asusteet kruunaavat asun. Kuka osais virkata mulle tuommoiset käsilämmittimet?????

Kaikki kuvat: Clockwork Couture.

Taustakuva kuvissa: Royal Steamline.

Miksi ei steampunk???