keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Logokokeiluja

Tein muutaman logokokeilun. Saapi kommentoida jos siltä tuntuu.

Koelogo nro. yksi:


Koelogo nro. kaksi:Koelogo nro. kolme:

Tää on ehkä paras. Mun mielestä. Laitoinkin sen tuohon blogin otsikkoon kokeilumielessä.

torstai 22. huhtikuuta 2010

Lisää koruja

Taas on tullut päivän aikana väsäiltyä koruja. Voisin kohta aloittaa opinnäytetyön tekemisen... x)

Ystävälleni Sarille tein tällaisen kauniin sudenkorento-kaulakorun:Cameelle saatiin viimein ketju! Ketjua koristavat swarowskin helmet. Camee-osan alla roikkuu pieni kruunu ja kaksi helminykeröä. ^^Toinen camee. Tässäkin on alla pieni kruunu ja ketjussa swarowskin helmet.Ja vielä kolmaskin camee! Nämä ovat sitten ainoat kappaleet tällä messinkisellä metallipohjalla, eikä enempää tule ainakaan Ofeliaan.
Vielä mukaan pienempi camee hopealla pohjalla.Ja taas messinkinen camee. Tämän pohjaosa on hieman erilainen kuin edellisten ja tässä on koristeina swarowkin strasseja ja kristalli.Jos joku kaipailee enemmän hopeisia camee-koruja niin niitä toivon mukaan tulee Ofeliaan. Kaikki riippuu nyt toimittajan nopeudesta. Mutta jos ne eivät ehdi mukaan Ofeliaan niin tämän blogin kauttahan niitä saa helposti tilattua. Ja kaikki sivuilla jo nyt nähdyt korut ovat tilattavissa myös tätä kautta ennen Ofeliaa.

Nyt ompelemaan! :)

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

NYTNYTNYT!

Nyt ne ketjut tuli! Kannatti selkeesti valittaa. Siiiiiis aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Kivi putos sydämmeltä (mutta ei hartioilta, sillä mun oikeeta sormee pistelee edelleen aka JUMISSA!).

Taitaa olla muuten mun myyjä ruotsalaista alkuperää, vaikka Jenkeissä asuukin... Ihana toi Tackså mycket ^^

Ja voi peeveli mä vihaan painttia. Mun on varmaan pakko vaan investoida Photoshoppiin, CorelDrawhon ja piirtolevyyn. Tunnun koko ajan kaipaavan niitä (olenhan kohta ammattivaatesuunnittelija...)

Ja tässä on nyt se kauan odotettu huippuketju!
Tää ketju on vaan siitä niin loistavaa, ettei se katkea (ainakaan helpolla, sen verran sitä on testailtu), vaikka kaikenhan saa hajalle jos niin haluaa. Sain kaupanpäälle ihanan siipitalismaanin ^^ (kuinkas sattuikaan! :D)


Ostin myös messinkistä ketjua ja myös sen mukana tuli kaupanpäällinen: pieni sudenkorento-talismaani :) Viimeinkin pääsen tekemään nuo camee- yms. korut loppuun.

Jäin miettimään tuota logoani. Ei se nyt oikeen toimi. Ainakaan tolleen. Mutta se on hyvä ensiyritykseksi. Jotain vampyyrimaista steampunk-juttua siihen ois saatava... Kun vain tietäis mitä.

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Logon poikasta

Rykäisinpäs tässä yön tunteina itselleni logon. Tosin nyt se on vielä aivan kamala paint-rävellys. Täytyy tehdä koulussa parempi Photoshopilla tai oikeastaan CorelDrawssa. Corel on melkeen mun lemppariohjelma - harmittaa kun se maksaa niin paljon niin en oo vielä hommannu sitä itelleni. Mutta mitäs tykkäätte tuosta siipihässäkästä? Sanokaa mielipiteitä vaan rohkeesti. Fontti vähän mietitytti, mutta sitä pystyy hyvin vielä fiilaamaan. Siivet varmaan piirrän kokonaan uusiksi (nuohan ei siis ole minun piirtämät *köh köh*).

Tein myös päivän aikana pari laukkua/kukkaroa. Tässä niistä toinen:Nyt, hyvää yötä! :)

Miksei ne jo tuuuu!!??

Mun ketjutilaus lilluu jossain maailmalla. Ärsy! Mikään ei oo rassaavampaa kuin murehtia tilausta, jota ei pysty seuraamaan... Tai no, ehkä jotain rassaavampaakin löytyy :D

Tässä jotain mitä olen saanut aikaan kaiken hulluuden keskellä:


Ja:


Sekä hittisakset:


Tossa yhdessä korussa on väliaikainen ketju, todennäköisesti vaihdan siihen toisen kunhan ne nyt tulee jostain. Joskus.
Lisäksi tilasin tänään lisää hopeisia cameekorujen pohjia ja uusia cameekuvia. Tulee muutamia piraattityylisiäkin ^^ Kaikkia koruja tulee olemaan runsain mitoin, mutta esim. saksikorut meni Lahden messuilla muutamassa tunnissa. Tule siis 9.5. nappaamaan omasi Ofeliassa pois!

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Anteeksipyyntöjä ja ompeluksia

Deadlinet painaa päälle ja kiirettä pitää. Pyydän samantien anteeksi, etten ole laittanut lupaamiani postauksia kyselyni tuloksista saatikka arvontani palkinnoista. Jälkimmäisessä on ongelmana mm. se, etten osaa päättää arvonnan voittoja... Oonpas hankala. Laitan nyt kuitenkin pari kuvaa parista kukkarotyyppisestä laukusta, jotka saattavat olla arvonnan voittoja (molempiin tulee vielä kahvat samanlaisesta kankaasta kuin mitä itse laukkuosa on):

Ensimmäinen laukku:

Ja toinen laukku:

Tarkentavampi postaus tulee vielä myöhemmin ensi viikon aikana x)

Kyselystä voin kertoa sen verran, että 100% vastaajista oli tyytymättömiä isokokoisten naisten goottivaatetarjontaan Suomessa. Jostain syystä tämä ei tullut itselleni täysin yllätyksenä...

Seuraavaksi kuvaa edellisviikon vaateompelutuotoksesta.Kyseessä on puuvillainen kynähame, jossa on tuommoinen pitsipörsyke takana. Kylläännyin siihen, etten voi ostaa esim. Lip Serviceltä oikeastaan mitään, koska Lipin XXL-koot eivät ole XXL:ää nähneetkään. Halusin saada hienon, istuvan ja laadukkaan kynähameen, jossa on sopivasti goottimeininkiä. Päätin tehdä sellaisen itse ja avot! Siinä se on. Itse tykkään.

Tässä taas on pelkkä random-kuva ihanista kengistä, jotka ostin erään nimeltä mainitsemattoman nettikaupan alesta. Ihmeellistä, että ainoa jäljellä oleva pari oli kokoa 42... Mutta sehän on aina parempi mulle :)


Tähän hätään ei muuta. Ensi viikon aikana laitan kuvaa uudesta korsetista, joka on tuossa pöydällä työn alla. :) Hyvät yöt!

maanantai 5. huhtikuuta 2010

Ah tätä inspiraation iloa!

Tässä pieni kertomus siitä, miten minä työskentelen (kun työskentelen):

On se mukavaa, kun koko iltana ajatus ei kulje. Pari hassua kappaletta tuli kirjoitettua opinnäytetyöhön, ja muutaman kaavan kanssa tappelin. Sitten iski todellisuus: Portfolio!!! Se on tyystin tekemättä, ja kohta tuo rutjake pitäisi varmaan jossain vaiheessa palauttaakin.
En saanut unta, vaikka pistin maate kolmen jälkeen. Yritin nukuttaa itseni lukemalla, mutta ei auta. Portfolio vaan pyöri mielessä. Lopulta lähdin hakemaan kissaa mukaan sänkyyn, mutta sainkin matkalla inspiraation. Tuijotin hetken pimeän olohuoneen seinällä ollutta Victorian Francesin julistetta ja... Heureka! Teen ainakin osan portfolion sivuista triptyykki-muotoon.

Silleen vähän niinku näin:Nyt olen istunut koneen ääressä reilun puoli tuntia (kello on 4.11 yöllä/aamulla, kaveri varmaan kohta heräilee naapurissa ja lähtee kuudeksi töihin...), yritän photoshopilla saada aikaan jonkinlaista kivaa triptyykki-pohjaa ja kuulokkeissa pauhaa Adam Lambert. Kyllä! Adam pauhaa. Olen outo. Koulussakin sain hieman palautetta "tosigootteudestani" xD Tosiasiassa olen koko päivän kuunnellut Rasputinaa ja nyt on hyvä kuunnella tällaista aivot puhtaaksi -musiikkia. Ja mun mielestä ihmiseltä ei voi vaatia liikoja neljältä aamulla.

Tää koko portfolio-homma vaikuttaa vaan niin tuhoon tuomitulta yritykseltä. Portfoliot on olleet mun akilleen kantapääni koko ammattikorkea-ajan. Nyt ois ehkä aika saada tehtyä edes jokseenkin edustava yritelmä. Salaa olen kyllä sitä mieltä, että jos ei osaa niin on oikeus teettää muilla. Sitä varten ne graafikot on.

Kyselyni vastaamisaika loppuu muuten huomenna, joten kaikki kipin kapin täyttämään se!! :) Laittelen alustavia tuloksia ja arvonnan voittajat (ja ne palkinnot, joista en ole saanut kuvia vieläkään...) tänne loppupuolella viikkoa.

Kiitos ja hyvää yötä. Ja anteeksi yöllinen avautuminen.