perjantai 22. lokakuuta 2010

DIY koruteline

Heti alkuun pahoitteluni tästä blogitauosta. Olen ollut tämän ja edellisen viikon totaalisen kiinni eräässä tilaustyössä, joka osoittautui haasteelliseksi sekä minulle että saumurilleni. Onneksi tästä selvittiin.

Kun tämä tilaustyö oli valmis, halusin tehdä jotain pientä itselleni. Päädyin melko omituiseen ratkaisuun: päätin päällystää vanhan ilmoitustauluni kankaalla, jotta saisin siitä korutelineen tänne kotiin ja myyntitapahtumiin.


Päällystin ilmoitustaulun varastossani olevalla säämiskäreplikalla. Ostin kyseisen kankaan joskus vuonna nakki ja meinasin tehdä siitä hameen. Tuolloin en tosin tajunnut hölkäsen hittoakaan materiaaleista taikka laadusta, ja huomasinkin kotona että kangas oli äärimmäisen sähköistyvä. Kangas on maanut varastoissani varmaan hyvät seitsemän vuotta. No tähän projektiin kangas oli mainio! Sähköisyytensä takia se takertui korkkipintaiseen tauluun kuin ilmapallo kissaan. Liimasin kankaan kehyksistään ja takaata kiinni Bison TIX contact adhesivella. Haisee kuin synti mutta siinä on ja pysyy. Kyseinen liima ei kuitenkaan sovellu kaikkien kankaiden liimaamiseen. Käytäthän oikean nahan ja mokan liimaamiseen ainoastaan maitoliimaa.

Ja ihan hyvä tuli :)

Seuraavissa kuvissa on mukana kuvia uusista (ja jo esillä olleistakin) koruista. Teen jokaisesta uutukaisesta myöhemmin oman postauksen.

Uusia taskukelloja ja ihana kukkarokaulakoru. ^^


Steampunkkia ja vilaus cameoita.


Cameoita ja polkupyöriä.


Hyvää yötä kaikki höpöläiset :)

4 kommenttia:

 1. Onneks on pian enskuu ja saan pian omat koruni luokseni <3 Ja sitten kun jakselet/kerkeät (elä vaan aja itseäsi liian koville) niin pistä sähköpostissa mitä mittoja tarttet mun vaatteisiin :)

  VastaaPoista
 2. Juu laitan kaiken infon sulle mitä pikimmin. Mulla on vielä tässä yksi pitkä tilaustyö minkä yritän saada valmiiksi, sen jälkeen keskityn sun vaatteisiin :)

  VastaaPoista
 3. Hei millä nuo korut on sitten kiinni tuossa ilmoitustaulussa? Tosi kiva idea, aloin heti harkitsemaan tuollaisen tekemistä!

  VastaaPoista
 4. Ihan nuppineuloilla ovat kiinni. :)

  VastaaPoista

Jätäthän itsestäsi pienen viestin minulle ^^
Please do leave a small message for me :)